top of page

Wat kan Elfenlicht voor jou betekenen

Hoi, leuk je hier te ontmoeten.

Als medium en spiritueel coach begeleidt ik mensen met moeilijkheden en lastige vraagstukken die iedereen van tijd tot tijd tegenkomt op haar of zijn levenspad.

Mijn ervaring en kracht ligt in het communiceren met de ziel in het huidige leven, vorige levens en ook met mensen die zijn overleden.

Ik voorspel je niet de toekomst want de toekomst is altijd onderhevig aan verandering en aan welke keuzes je maakt in je leven.

Wel kan ik je helpen meer richting te geven aan je leven en jezelf en je omgeving beter te begrijpen zodat je pad weer duidelijker zichtbaar wordt voor jou.

Ook verwerk ik graag creativiteit, magie en natuur in mijn leven en liefst ook in de levens van mensen om mij heen.

Creativiteit en vol overgave bezig zijn met je handen,

of in de natuur zijn en er mee werken.

Dit beiden kan een magische verbinding en meditatieve staat oproepen waardoor je leven zienderogen verrijkt wordt.

Mijn doel met mijn werk is mensen te laten ervaren dat het ontwikkelen van je intuïtie en in harmonie leven met jezelf en de natuur, de basis is van bewust zijn.

Als we dat samen kunnen beginnen te realiseren, zal dat je vooruit helpen zodat je het leven kan leven wat je voor ogen hebt.

 elfenlicht medium
Logo praktijk Elfenlicht

Natuur, rituelen en magie

Wie aan magie en rituelen doet, zweeft niet op een wolk boven de realiteit maar verbindt het dagelijkse leven met een spirituele werkelijkheid.

Een groot deel van ons leven bestaat uit fijnstoffelijke trillingen, als we rituelen verrichten, kunnen we deze niveaus ervaren.

Rituelen zijn in alle culturen van oudsher het middel om je bewust te verbinden met het wezen van de natuur, met de elementen, de jaargetijden, trieste en vreugdevolle gebeurtenissen.

Ook in ons dagelijks leven hebben we vaak rituelen, ook al zijn we ons daar niet altijd bewust van. 

Het kopje thee op een vaste tijd, je lievelingsknuffel, de kopjes in de kast op een rij. Dit heeft allemaal rituele kracht.

Het gaat in essentie niet om de vorm maar de energie waarmee het ritueel wordt uitgevoerd.

Hoe strenger de regels, hoe groter de kans dat de energie verloren gaat.

Rituelen zijn er om het goede te bevorderen en vreugde op te wekken: een ritueel vertegenwoordigd het innerlijk evenwicht tussen alle levende wezens, 

Een ritueel schept je wereld telkens opnieuw....

Bron: Magie voor elke gelegenheid

 

 

Vogel kleur 2
bottom of page