Outlook – jhuisman35@live.nl

Hallo lieve mensen,Wat gaat de tijd toch snel, er is al weer bijna een jaar voorbij.En het lijkt wel alsof alles steeds sneller gaat of misschien ook wel in een stroomversnelling zit.Natuurlijk is het dan fijn als je rustig met de stroom mee kunt gaan en zonder zorgen komt waar je op een volgend moment wilt zijn.Soms is dat laatste nog wel eens lastig te bereiken en kom je uitstekende rotsen tegen in de stroomversnelling,die je weer snel uit je dobberende bootje laten vallen.Toch mag je er in deze roerende tijd aan het einde van het jaar 2012, vertrouwen in hebben dat alles wel snel gaat maar tegelijkertijd ook doelbewust is uitgezet.Voor mij zijn het ook spannende tijden want inmiddels ben ik begonnen met de cursusdagen: Lichtwandeling en Traptreden naar je Toekomst.Inmiddels nadat ze allebei goed zijn ontvangen door jullie allemaal, heb ik er alle vertrouwen in dat ook dit precies past in het concept van praktijk Elfenlicht.Ook ben ik dit jaar bezig met een opleiding voor medium therapeut die ik hoop voor het nieuwe jaar nog af te ronden.De afloop daarvan kunnen jullie lezen in de volgende nieuwsbrief.Wil jij het vertrouwen vasthouden dat je nu hebt of weer een keer opnieuw versterken doe dan mee aan de laatste jaarviering van dit jaar op donderdag 20 december a.s. de Yule Jaarviering.Een mooie manier om je kerst dit jaar in te zetten met mooie inzichten, doen en delen.Voor een medium consult in dit jaar kun je nog bellen of mailen en kan nog een afspraak gemaakt worden tot 21 december.Volgend jaar vanaf januari staan er weer allemaal bekende en ook nieuwe workshops en cursussen op het programma. zoals een 5-daagse cursus: Zie je Ziel. waarin je uitgebreid kennis gaat maken mat jezelf waarna je met je vernieuwde inzichten aan de slag kunt in 2013.Ook gaat praktijk Elfenlicht de Alpdhuzes sponseren en kun je in december en januari op facebook bieden op workshops, zoals het Toverstaf maken, voor een goed doel.Met al deze workshops, cursussen en natuurlijk consulten wordt je gestimuleerd om jezelf te herontdekken en vol vertrouwen je toekomst tegemoet te gaan.Natuurlijk is het soms allemaal makkelijker gezegd dan gedaan want iedereen heeft bij tijd en wijle gewoon ontzettend veel moeite om alle goede dingen vast te houden en er echt in te blijven geloven.Sta jezelf ook toe met sommige dingen wat moeite te hebben en pak het een volgende keer weer op als het weer iets makkelijker gaat.Wees lief voor jezelf en je zult zien dat je uiteindelijk dan het meeste bereikt bij jezelf en bij een ander en uiteindelijk voor datgene waar je steeds voor onderweg bent.Natuurlijk hoop ik jullie nog voor de feestdagen te zien op een cursus, de Yule jaarviering of  een consult.Degenen die ik dit jaar niet meer ga treffen, wens ik hele fijne feestdagen en een prachtig licht en warm afscheid van 2012 en een schitterend 2013!Hartelijke groet, Joke Huisman

via Outlook – jhuisman35@live.nl.

 

Recent Entries