Op 26 september a.s. komt de opzienbarende film ‘Tous Cobayes’ allemaal proefkonijnen, uit in de bioscoop.

Lea Manders 19 september 21:38 GMO-industrie op de helling – Breaking News:

In het Franse en inmiddels internationale nieuws sinds vanmiddag op radio-tv-internet hen citerend, ‘bom onder GMO-Industrie’.
Jose Bove, vice-president van de Commissie Landbouw in het Europees Parlement en bekend als fervent tegenstander van genetisch gemodificeerde organismen GMO’s, heeft dringend opgeroepen om met onmiddellijke ingang alle EU-gemodificeerde gewassen te stoppen en importvergunningen van GMO-maïs per direct terug te trekken.

Dit naar aanleiding van de vandaag in het gerenomeerde Amerikaanse tijdschrift ‘Food and Chemical Toxicology’ gepubliceerde schokkende resultaten van de franse studie. ‘Long Term toxicity of a Roundup herbicide and a Roundup-tolerant genitically modified maize’.


Deze studie bewijst eindelijk en eens temeer hoezeer wij gelijk hadden en de Europese Voedselautoriteiten zullen hoogst dringend maatregelen moeten nemen om de voedselveiligheid van Europese burgers te garanderen.

De resultaten van deze studie zijn dusdanig zorgwekkend en alarmerend, dat dit ook grote gevolgen zal hebben voor de Verenigde Staten en met name voor Monsanto, producent van OGM NK 603 en het omstreden Roundup.

De Franse onderzoekers hebben de laatste twee jaar, onder strikt geheime omstandigheden, aan de studie ‘In Vivo’ gewerkt met zelfs een spreekverbod voor de medewerkers.

Schokkende uitspraak van onderzoeksleider Professor Seralini : ‘na een jaar onderworpen te zijn aan een voedselpatroon met deze gemodificeerde maïsvariant, konden we niet anders dan een regelrecht bloedbad constateren onder de door ons dubbelblind-geteste ratten.
Ratten die in korte tijd 25% in volume toenamen door afschuwelijke kankergezwellen, zo groot als ping-pongballen’.

Bijzonder is dat de fondsen vrijgemaakt voor deze baanbrekende studie o.a. afkomstig schijnen te zijn van de franse groothandels supermarktketens Auchan en Carrefour.

Op 26 september a.s. komt de opzienbarende film ‘Tous Cobayes’ allemaal proefkonijnen uit in de bioscopen, gebaseerd op het boek van Pr. Gilles-Eric Seralini.
Schokkende beelden uit deze studie, die de wereld zullen rondgaan op het witte doek en internet, verspreid door Canal+ vanavond 19 september tijdens het ‘Grand Journal’ en op France 5 documentaire op 16 oktober.

Het moment van de waarheid is aangebroken….


 

Recent Entries