Verkiezingsdag

Nog even op de valreep op de dag van de verkiezingen.
Hoe lang zijn we het al niet eens met hoe het beleid is geregeld in Nederland en hoe lang denken we al dat we daar zo weinig invloed op hebben?
Naar mijn mening veel te lang!
Vandaag kun je je stem uitbrengen op een partij die net iets gunstiger plannen heeft bedacht die misschien wel in je voordeel werken of met de moed in de schoenen, kies je misschien wel helemaal niet meer.
Of je kiest op een partij die graag alles anders wil zien in de maatschappij en denkt dat dit haalbaar is. Ja met enorme veranderingen maar als we niet ergens beginnen dan komen we uiteindelijk nergens…
Het is te hopen dat steeds meer mensen inzien dat vandaag de dag de meeste politieke partijen nog steeds gaan voor economie op de wereldmarkt en verdubbeling van winst voor bepaalde groepen en dat alles ten koste van onze gezondheidszorg, scholing, inkomen, etc.
Als je twijfelt, lees dan een klein stukje van het programma van Mens en Spirit en kijk of dit wat kan zijn in jouw toekomst en dat van je kinderen.
Voor verandering op landelijk en europees niveau is verandering bij onszelf nodig en vandaag is de dag dat we weer een klein beetje mee mogen doen.

Ik zeg: Ga ervoor verander Nederland en begin bij jezelf!
www. mensenspirit.nl

 

Recent Entries